HOW CAN OUR DESIGNERS HELP YOU?

Suntem aici pentru a vă ajuta să creați o casă adaptată stilului dvs. de viață și personalității dvs.
Designerii noștri de interior vă vor ajuta cu orice proiect, mare sau mic.
Explorează mai jos serviciile noastre de design interior și să începem o conversație la telefon, apoi în showroom-ul nostru.

Design personalizat

Imaginați-vă sentimentul unei case concepută să se potrivească stilului dvs. de viață și să vă reflecte personalitatea. Beneficiile sunt clare. Când combinați o schemă de culori plăcută; spațiu liber și funcțional; iluminare perfectă a dispoziției și depozitare inteligentă, veți avea experiențe plăcute la domiciliu și o viață mai fericită.

Este o dorință pe care o împărtășim cu toții. Cu toate acestea, viețile ocupate și lipsa de încredere se împiedică adesea în cale. Din fericire, designerii noștri de interior sunt gata să vă ajute, cu un singur scop: să creați împreună spațiul dvs. de vis.

PROIECTUL TĂU, STILUL TĂU

Trăiește o viață la fel de individuală ca și tine. Suntem aici pentru a vă ajuta să vă amenajați casa, în felul vostru.
Întotdeauna adaptăm procesul la cerințele și dorințele dvs. Mai jos este un exemplu al modului în care ar putea decurge procesul.

CUM LUCRĂM

HAI SĂ NE CUNOAȘTEM

Programează o discuție cu unul din designerii noștri, unde vom cunoaște gusturile, ideile inițiale și cerințele stilului tău de viață.

PROIECTAREA SPAȚIULUI TĂU

Vom crea împreună designul tău, încorporând adesea mobilierul existent.

DE LA VIZIUNE LA REALITATE

Designul tău va corespunde bugetului și stilului tău de viață, reflectând în același timp personalitatea ta unică. Odată ce ești 100% fericit, îl aducem la viață.

Completează formularul