(+4) 0230 551760

Bun venit!
Cosul este gol 0,00 lei Cos

Nu ai nici un produs in cosul de cumparaturi

Politica de confidentialitate

Global Design s.r.l. Suceava, prin intermediul site-ului Global Design Suceava | Mobila se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Global Design s.r.l. Suceava va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Global Design Suceava | Mobila, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. Global Design s.r.l. Suceava poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Site-ul Global Design Suceava | Mobila nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul Global Design Suceava | Mobila poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletterul Global Design Suceava | Mobila, pot solicita dezabonarea, trimitand un mesaj cu Subiectul: DEZABONARE, la adresa de mail: office@global-design.ro.

In cazul optarii pentru plata online, procesarea datelor de card se face pe serverele …….. iar Global Design Suceava | Mobila nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Pentru informare, suport sesizari si reclamatii, ne puteti contacta la adresa office@global-design.ro.

Contact

Str. Stefan cel Mare, Suceava
720053 Jud. Suceava
(+4) 0230 551760

(+4) 0746 088804

office(a)global-design.ro

Despre noi

De 17 ani de cand Global Design Suceava, aduce in casele fiecaruia din clienti si colaboratorii sai noutatea si modernismul.
17 ani de profesionalism, sustinut de o echipa ce depune toate eforturile ca realizarile sale sa se inscrie in cele mai inalte standarde ale designului de interior contemporan.
Mobila produsa de Global Design Suceava, face din orice amenajare un vis devenit realitate.

Facebook

Facebook

Twitter