Ce facem ?

Analiza, discutie, proiectare – 3 dintre fazele de creare ale unui proiect. Fiecare amanunt este discutat si stabilit in cele mai mici detalii, astfel incat rezultatul final sa fie conform cu asteptarile partenerilor nostri.

Cum facem ?

Folosim tehnica si tehnologie moderne. Utilizam mijloace actualizate de prezentare si programare atat in faza de proiect cat si in cea de executie, asigurand astfel realizarea produsului final in conformitate cu exigentele celor mai inalte standard de calitate.

Pentru cine facem ?

Apartamente sau case, spatii comerciale sau hoteliere, birouri si sedii de firma sunt zonele in care am fost solicitati si am reusit sa punem in practica solutiile noastre, dupa experienta de 17 ani in domeniu.

17 ani

de activitate

12450 proiecte

finalizate

234 angajati

in doua fabrici

6500 mp

spatiu de productie

Mobilier pentru bucatarie

Experienta de peste 18 ani dobandita in domeniul productiei de mobilier,  acumulata de Global Design Suceava, ne-a aratat in mod clar ca bucataria este incaperea care joaca un rol foarte important in viata unei familii, solicitarile venite din partea clientilor pentru realizarea unui astfel de mobilier avand cea mai mare pondere,  aflandu-se intotdeauna primul pe lista in cadrul unei amenajari.  Multitudinea de proiecte finalizate cu succes, ne-a adus in punctul in care putem spune ca o bucatarie nu mai are secrete pentru noi, indiferent de stilul de design preferat si complexitate.

Mobilierul realizat de echipa Global Design Suceava ridicandu-se de fiecare data, la cele mai inalte standarde de calitate.

Mobilier pentru livingroom

In zona de living a locuintei noastre ne petrecem cea mai mare parte din timpul pe care il de dedicam relaxarii alaturi de ceilalti membri ai familiei, prieteni si este lesne de inteles de ce trebuie sa amenajam aceasta incapere, astfel incat sa ofere  satisfactie din punct de vedere al comoditatii si functionalitatii, cat si din punct de vedere estetic.

Acestea sunt punctele de reper  in conceperea si proiectarea unui mobilier de living marca Global Design Suceava.

Modern sau clasic, cu aspect minimalist sau plin de detalii decorative elaborate,  un ansamblu de mobilier sau o piesa individuala “custom made” in atelierele noastre de creatie, vor face mereu diferenta in cadrul unui ambient.

Mobilier pentru dormitor

O paleta cromatica inspirata, cu care sa rezonam – in conceperea unui mobilier de dormitor, care sa ne asigure un grad ridicat de confort atat fizic cat si vizual, este o idee esentiala in obtinerea unui ambient care sa ne induca starea de relaxare premergatoare orelor de somn, atat de necesare pentru a ne reincarca bateriile pentru ziua urmatoare.

Un dormitor realizat de Global Design Suceava nu va dezamagi niciodata din acest punct de vedere, deoarece tinem intotdeauna sa satisfacem pana la cele mai mici detalii, dorintele si asteptarile clientilor nostri.

Cele mai confortabile si aspectuoase paturi si piese de mobilier pentru dormitor , pot prinde viata cu ajutorul echipei noastre de designeri, pentru a face o  amenajare in care sa aveti parte numai de vise frumoase.

Mobilier pentru birouri si spatii comerciale

Nu mai este de mult o noutate faptul ca, modul in care arata un sediu de firma sau un spatiu comercial  este un factor foarte important in bunul mers al unei afaceri si are un impact major, atat din punct de vedere al raportului cu clientii si partenerii de afaceri, oferind credibilitate, cat si cel al raportului cu angajatii, reflectandu-se  in randamentul pe care il dau la locul de munca.

Global Design Suceava va sta la dispozitie cu solutii practice si inovatoare, menite sa va asigure o amenajare care sa se asocieze perfect cu profilul de activitate al firmei, cu mobilier pentru birouri care sa ofere un maximum de functionalitate si ergonomie, fara a neglija aspectul estetic, precum si cu mobilier special conceput pentru spatii comerciale, care se va remarca de fiecare data printr-un design inedit, menit sa impresioneze placut clientela.