(+4) 0230 551760

Bun venit!
Cosul este gol 0,00 lei Cos

Nu ai nici un produs in cosul de cumparaturi

Portofoliu

Portofoliu

GLOBAL DESIGN SUCEAVA

Global Design, o companie cu peste 15 ani de activitate in crearea de mobila la comanda, te provoaca la un design nou, modern si cu personalitate prin mobila realizata la cele mai inalte standarde.

Ca noutate compania noastra ofera clientilor sai noua gama de fronturi mdf vopsite, cu finisaje mate si lucioase, impreuna cu paleta de fronturi membranate cu folie pvc 3d, intr-o paleta coloristica care satisface orice exigenta. Pentru mai multe detalii consultati sectiunea FRONT MDF a site-ului nostru.

Am reusit sa satisfacem cele mai complexe si rafinate gusturi, prin solutii pentru spatiul in care iti petreci atata timp si pe care noi ti-l mobilam cat mai confortabil posibil. Astfel ne bucuram cu un portofoliu bogat cu mobilă de dormitor, sufragerie sau bucatarie, cu o mobila de birou, sau pentru spatii comerciale.

Te asteptam la sediul nostru pentru a intra in contact cu unul din consultantii nostri in ceea ce priveste mobilierul pe care de atata timp il ravnesti.

Nota: Imaginile au caracter de prezentare si sunt proprietate exclusiva a GlobalDesign s.r.l. Suceava.

 • Bucatarie Clasica

  Bucatarie Clasica

 • Bucatarie Moderna

  Bucatarie Moderna

 • Dormitor copii

  Dormitor Copii

 • Dormitor tineret

  Dormitor Tineret

 • Dormitor matrimonial

  Dormitor Matrimonial

 • Livingroom Modern

  Livingroom Modern

 • Office

  Office

Contact

Str. Stefan cel Mare, Suceava
720053 Jud. Suceava
(+4) 0230 551760

(+4) 0746 088804

office(a)global-design.ro

Despre noi

De 17 ani de cand Global Design Suceava, aduce in casele fiecaruia din clienti si colaboratorii sai noutatea si modernismul.
17 ani de profesionalism, sustinut de o echipa ce depune toate eforturile ca realizarile sale sa se inscrie in cele mai inalte standarde ale designului de interior contemporan.
Mobila produsa de Global Design Suceava, face din orice amenajare un vis devenit realitate.

Facebook

Facebook

Twitter