PALETAR TOPX

Descopera etapele de vopsire MDF Standard

În procesul de finisare a fronturilor de mobilier și a obiectelor din material lemnos folosite în industria mobilei, GLOBAL DESIGN SUCEAVA utilizează grunduri și lacuri cu un grad superior de calitate și următoarele caracteristici principale:

– Rezistență mecanică și chimică
– Putere de acoperire foarte mare
– Timp de uscare scurt

Pentru mobilierul realizat din MDF, cu elemente vopsite, produsele utilizate la finisarea suprafețelor și canturilor panourilor, oferă o rezistență ridicată la substanțele de curățare, impermeabilitate la apă și vapori, rezistență termică de până la 150ºC și nu în ultimul rând o excelentă rezistență mecanică.

Panouri MDF Vopsite pentru INDUSTRIA MOBILEI

Fronturile MDF marca GLOBAL DESIGN SUCEAVA se recomandă datorită faptului că vopselurile utilizate pentru realizarea pigmenților sunt fără conținut de substanțe nocive cum ar fi plumbul, staniul și alte metale grele dar și pentru faptul că după uscarea completă a acestora, pelicula de suprafață rezultată nu mai conține substanțe volatile ce ar putea dăuna sanătății oamenilor.

Tehnologia utilizată pentru realizarea elementelor vopsite, în fabrica GLOBAL DESIGN SUCEAVA, folosește linii moderne de pulverizare a produselor convenționale de tip: POLIURETANIC, POLIESTERIC, ACRILIC și UV sau PE BAZA DE APĂ, dotate cu incinte presurizate, roboți de pulverizare, tunele de uscare verticale cu lămpi ULTRAVIOLETE, tehnologie ce asigură o productivitate și un randament sporit.

Cele până la 5 straturi de izolant, grund, lac pigmentat mat/lucios și/sau transparent, conferă produselor GLOBAL DESIGN SUCEAVA siguranța unui produs de calitate, executat după toate normele tehnologice moderne.

Finisaje disponibile

panouri MDF acrilice

uși pentru mobilier cantuite cu canturi laser și tehnologie airtech

Suprafețele cu grad înalt de luciu, rezistente la abraziune și agenți chimici,
precum și rezistență sporită la radiațiile UV sunt atuurile principale ale
utilizării în mobilier a panourilor acrilice de tip TOP X.

Pe lângă acestea, finisarea canturilor cu tehnolgie de tip AIRTEC și utilizarea pentru căntuire a materialelor de tip PMMA – LASER, oferă un grad de finisare ce nu permite vizualizarea zonelor de îmbinare.

În acest fel, utilizând materiale de înaltă calitate, finisate cu tehnologie de ultimă generație, mobilierul realizat cu panouri TOP X produse de Global Design Suceava oferă cel mai înalt nivel de calitate pentru produsul finit.

Canturi Laser
Canturi sigilate
Debitare și găurire facilă
Dimensiune plăci: 2800 x 1300 mm

Termen de livrare 5-7 zile* lucrătoare.

*Termenele prezentate nu reprezintă obligații contractuale, fiind posibile variații în funcție de încărcarea producției. Toate reperele se realizează doar pe bază de comandă.