(+4) 0230 551760

Bun venit!
Cosul este gol 0,00 lei Cos

Nu ai nici un produs in cosul de cumparaturi

Designer:

Ionut Duban

Data nasterii: 1984 

Domiciliul: Suceava

 

In echipa Global Design din: iul. 2006

 

Nascut in 1984 in Suceava, Ionut a absolvit in 2010 facultatea de Design Industrial din cadrul Universitatii de Arte “George Enescu” – Iasi. Activitatea sa ca si designer in cadrul firmei a inceput inca din 2006 . In acest timp a acumulat o experienta solida in domeniul productiei de mobilier datorita studiilor de specialitate, targurilor internationale de profil pe care le-a vizitat si multitudinea de lucrari pe care le-a realizat. Amintim cateva Targuri Internationale de specialitate la care a participat atat ca vizitator dar si expozant: Bucharest International Furniture Exhibition – anul 2006 (vizitator) , Zow – Hanover – anul 2009 (vizitator), Bucharest International Furniture Exhibition – anul 2010 (expozant), Bucharest International Furniture Exhibition – anul 2011 (expozant), BIFE – SIM (Salonul International de mobila – Bucuresti – anul 2013 , Salone Internationale del Mobile – Milano – anul 2010 , 2012 , 2014 (vizitator). Dezvoltarea sa ca si specialist e o cursa continua , o competitie intre vechi si nou, intre modern si clasic. Ca si designer a trebuit sa se reinventeze de la an la an, sa tina pasul atat cu tehnologia dar si cu trendul.

Combinand ideeile inovatoare cu dorintele clientilor a incercat pe cat posibil sa ofere servicii si produse peste standardele pietei. Uneltele prin care un designer se exprima sunt foarte importante. De la creion si acuarela pana la programe de ultima generatie care genereaza imagini realiste , toate sunt necesare in procesul de creatie si in prezentarea produsului solicitat de clienti. In prezent, pentru a tine pas cu dorintele clientilor, Ionut lucreaza proiectele sale in format tridimensional prin intermediul programelor specializate ( AutoCAD, 3D MAX, Photoshop, Corel Draw etc.) pentru a oferi un proiect cat mai detaliat a produselor ce urmeaza a fi realizate de Global Design.

“Din momentul in care un designer cunoaste cu adevarat procesul tehnologic si posibilitatile tehnice poate creea lucrari de referinta ce-l definesc ca si artist. La baza oricarui designer trebuie sa existe artistul care recunoaste si prelucreza frumosul pana il aduce in ochii privitorului in formele sale cele mai diverse.”

IonutDuban

Din lucrarile de referinta, ale colegului nostru, Designer Ionut Duban, puteti vizualiza:

   
Design Deco 2014
Salon de design si amenajari interioare, susinut la Palas Mall Iasi
global design suceava
Bucatarie ultramoderna
Mobilie de bucatarie realizat in alb si negru, finisaje lucioase.
global design suceava
Proiect Nabud
Mobilier de bucatarie, expus in ShowRoom-ul Global Design Suceava
global design suceava
Mobilier de bucatarie
Randari 3D pentru mobilier de bucatarie
global design suceava
Propunere mobilier living
Randari 3D pentru mobilier de living, Dailly Romania
global design suceava
Propunere mobilier birouri
Randari 3D pentru mobilier de living, Dailly Romania
global design suceava
1 2 3 4 5 6

Contact

Str. Stefan cel Mare, Suceava
720053 Jud. Suceava
(+4) 0230 551760

(+4) 0746 088804

office(a)global-design.ro

Despre noi

De 17 ani de cand Global Design Suceava, aduce in casele fiecaruia din clienti si colaboratorii sai noutatea si modernismul.
17 ani de profesionalism, sustinut de o echipa ce depune toate eforturile ca realizarile sale sa se inscrie in cele mai inalte standarde ale designului de interior contemporan.
Mobila produsa de Global Design Suceava, face din orice amenajare un vis devenit realitate.

Facebook

Facebook

Twitter