(+4) 0230 551760

Bun venit!
Cosul este gol 0,00 lei Cos

Nu ai nici un produs in cosul de cumparaturi

Despre noi

2002

Inceputul unei companii de succes

2003

Prima echipa "Academic"

2004

Investitie in tehnologie

2005

Demararea constructiilor.

2005

Participarea la targuri de profil

2006

Investitii in tehnologie

2007

Publicatiile locale

2007

A doua participare la targuri locale

2008

Imaginea panoramica asupra sediului GlobalDesign Suceava

2011

Tehnologia si tehnologizarea e cheia succesului.

2012

Cea mai frumoasa echipa, echipa GlobalDesign

2013

Cel mai modern Showroom de mobilier si solutii pentru decoratiuni interioarea.
2002 - Primul sediu Pe vremea cand compania GlobalDesign purta numele ACADEMIC.
2003 - Echipa Academic O mana de oameni, toti un suflet
2004 - Tehnologie Prima investitie in tehnologie, acum 10 ani: masina de aplicat cant ABS pe drept si curb.
2005 - Primul santier Demararea constructiilor pentru prima hala de productie GlobalDesign.
2005 - Targuri expozitional Primul targ de mobilier si amenajari interioarea, la care GlobalDesign Suceava, participa: Manifestare expozitionala organizata de CCISV, pe platoul Casei de Cultura Suceava.
2006 - Investitii 2006 anul, cu cel mai mare pas tehnologic facut: Investitiile in tehnologii moderne pentru industria mobilier, face din GlobalDesign Suceava, producatorul cu cea mai mare capacitate de productie la momentul respectiv, in zona.
2007 - Recunoasterea in presa Recunoasterea calitatiil produselor si serviciilor oferite de GlobalDesign Suceava, apare si in presa locala.
2007 - Targuri si expozitii O noua participare a GlobalDesign Suceava, la targurile expozitionale organizate de CCISV, ofera vizitatorilor cele mai bune solutii in domeniul amenajarii spatiilor interioara.
2008 - Panorama GlobalDesign Au trecut anii, am investit, am dezvoltat afacerea, si am reusit extinderea spatiului de productie cu inca 900 mp.
2011 - Etalon in materie de bucatarii Modernism si clasa in ansamblurile de mobilier realizate, folosit cele mai noi tehnici de design si productie.
2012 - Echipa de succes Participarea la targuri de profil, nationale, incununata de succesul unei echipe perfecte.
2013 - Showroom 2013, anul care a inceput cu deschiderea cu celui mai modern showroom de mobila si decoratiuni interioare din Moldova.

17 ani de cand Global Design Suceava, aduce in casele fiecaruia din clienti si colaboratorii sai noutatea si modernismu in materie de mobila. 17 ani de profesionalism, sustinut de o echipa ce depune toate eforturile ca realizarile sale sa se inscrie in cele mai inalte standarde ale designului de interior contemporan, oferind cele mai bune solutii de mobilare si amenajare.

Echipa de design si proiectare este sustinuta de tehnologiile moderne din industria mobilei, astfel incat in orice moment poate oferi solutii la oricare din solicitarile colaboratorilor nostri. 

Experienta si profesionalismul adunate pe percursul celor 17 ani de activitate in realizarea de mobila la comanda, permite fiecaruia din membrii echipei de design si proiectare sa ofere solutii ce corespund cu solicitarile clientilor si sa creeze din cele mai greu de modelat spatii, ambiente care dau plusvaloare interioarelor pe care Global Design Suceava isi pune amprenta. Cu o suprafata de peste 1500 mp, si cu investitii de sute de mii de euro in tehnologie de productie mobila, la ora actuala

 

Global Design Suceavadetine cea mai moderna fabrica din domeniul productiei de mobilier din panouri aglomerate.

Oferind solutii tehnice si tehnologice moderne, precum si finisaje de actualitate, echipa Global Design Suceava, se regaseste in topul producatorilor de mobila, avand o orientare clara catre noutate, modernism si diversitate.

Valorile companiei, promptitudinea, eficienta, calitatea fac ca produsele noastre sa-si gaseasca cu rapiditate locul in casele si in spatiile destinate fiecaruia dintre clientii nostri.

Acum, dupa ce primul deceniu de activitate si acumulare de cunostinte a trecut peste noi, Global Design Suceava se gandeste sa de-a un nou inteles conceptului de amenajare interioara, oferind atat mobila creata cu profesionalism de echipa de design si proiectare cat si solutii moderne pentru amenajarile create.

Ne gandim aici, la diverse tipuri de canapele oferite in ton cu mobilierul, produse ale unor nume mari din domeniu; tapet, o solutie moderna pentru decorarea ambientului; corpuri de iluminat moderne si clasice, cu efecte si functionalitati diverse; electrocasnice cu un inalt grad de eficienta si ergonomicitate; solutii pentru incalzirea spatiilor de locuit si a celor comerciale cu un design modernist, precum si la saltele, element de care depinde direct linistea si odihna oricaruia dintre noi, precum si decoratiuni pentru interior, obiectele care creeaza acel sentiment de "acasa".

Adunand toate aceste elemente intr-un singur spatiu, Global Design Suceava, creeaza cel mai modern showroom in domeniul mobilei la ora actuala, unul virtual, aici in site-ul www.global-design.ro si unul fizic, cu produse palpabile aflat la adresa: [Strada Stefan cel Mare, Suceava 720053, Romania]

Oricand stam la dispozitia dumneavoastra si incercam sa va oferim solutiile de care aveti nevoie, solutii in permanenta adaptare vis-a-vis de dorintele si nevoile clientilor nostri.

 

Contact

Str. Stefan cel Mare, Suceava
720053 Jud. Suceava
(+4) 0230 551760

(+4) 0746 088804

office(a)global-design.ro

Despre noi

De 17 ani de cand Global Design Suceava, aduce in casele fiecaruia din clienti si colaboratorii sai noutatea si modernismul.
17 ani de profesionalism, sustinut de o echipa ce depune toate eforturile ca realizarile sale sa se inscrie in cele mai inalte standarde ale designului de interior contemporan.
Mobila produsa de Global Design Suceava, face din orice amenajare un vis devenit realitate.

Facebook

Facebook

Twitter