(+4) 0230 551760

Bun venit!
Cosul este gol 0,00 lei Cos

Nu ai nici un produs in cosul de cumparaturi

Designer:

DANIEL HANTEA

Data nasterii: 1975 

Domiciliul: Falticeni

 

In echipa Global Design din: 2012

 

Lociueste in Falticeni , si este nascut in anul 1975. A absolvit liceul teoretic “Nicu Gane” si Scoala Postliceala de Contabilitate. Lucreaza in firma noastra din anul 2012, dar experienta sa in domeniul productiei de mobila incepe in anul 1997 si are 6 ani experienta in proiectarea de mobilier la comanda. Anul acesta a vizitat targul Festivalul Casei de la Iasi, si Sallone del Mobile Milano.

Pentru realizarea proiectelor foloseste programul AutoCAD si alte programe de optimizare si calcul . In cadrul firmei noastre a realizat unele proiecte importante cum ar fi mobilarea sediului Regiei Nationale a Padurilor ROMSILVA din Bucuresti sau a etajului II al Asociatiei Don Orione din Voluntari , Ilfov dar si multe proiecte de bucatarii ,dormitoare sau living pentru diferiti clienti .
DanielHantea
 

Din lucrarile de referinta, ale colegului nostru, Designer Daniel Hantea, puteti vizualiza:

 
...
...
global design suceava
...
...
global design suceava
...
...
global design suceava
1 2 3

Contact

Str. Stefan cel Mare, Suceava
720053 Jud. Suceava
(+4) 0230 551760

(+4) 0746 088804

office(a)global-design.ro

Despre noi

De 17 ani de cand Global Design Suceava, aduce in casele fiecaruia din clienti si colaboratorii sai noutatea si modernismul.
17 ani de profesionalism, sustinut de o echipa ce depune toate eforturile ca realizarile sale sa se inscrie in cele mai inalte standarde ale designului de interior contemporan.
Mobila produsa de Global Design Suceava, face din orice amenajare un vis devenit realitate.

Facebook

Facebook

Twitter