(+4) 0230 551760

Bun venit!
Cosul este gol 0,00 lei Cos

Nu ai nici un produs in cosul de cumparaturi

Fotografiile au doar caracter de prezentare. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare prealabila.

Produsele pentru care pretul afisat este 0 (zero) lei, fac obiectul contractelor de livrare, exclusiv pe baza de comanda.

In vederea detaliilor legate de o posibila comanda pentru aceste produse, va rugam sa va adresati personalului Global Design s.r.l. folosind form-ul de contact, sau la telefon: 0330-113218.

Mergi la pagina anterioara

Comoda Italy Red

Cod produs: MOBCOMODAITALYRED

Disponibilitate: Stoc

Scurta descriere:

CULORI : Gri rosu.


Orice spatiu de depozitare in plus este primit cu bratele deschise intr-o incapere, mai ales daca prin aspectul sau shimba dinamica decorului. Comoda Italy Red ar putea fi o achizitie foarte inspirata pentru cei care doresc sa aduca un suflu nou si inedit in cadrul unei amenajari.  Va propunem o  piesa de mic mobilier spectaculoasa, care ar putea modifica vizual o incapere  intr-o clipita, devenind punctul de atractie al acesteia.  Datorita culorii indraznete si frezarilor fronturilor ,  aceasta si-ar putea gasi locul intr-o amenajare in stil pop-art , ar puatea fi un accent “wow” intr-un spatiu decorat in stil eclectic sau, de ce nu, ar putea reimprospata un ambient modern care de cele mai multe ori tinde sa fie destul de unitar si putin monoton .


FINISAJ MDF VOPSIT MAT.


DIMENSIUNI:  • 1200x320xh1370 mm


&nbsp

 

Detalii

CULORI : Rosu.

FINISAJ MDF VOPSIT MAT.

DIMENSIUNI:

  • 1200x320xh1370 mm

Informatii suplimentare

Producator Global Design
Call For Price N/A

Contact

Str. Stefan cel Mare, Suceava
720053 Jud. Suceava
(+4) 0230 551760

(+4) 0746 088804

office(a)global-design.ro

Despre noi

De 17 ani de cand Global Design Suceava, aduce in casele fiecaruia din clienti si colaboratorii sai noutatea si modernismul.
17 ani de profesionalism, sustinut de o echipa ce depune toate eforturile ca realizarile sale sa se inscrie in cele mai inalte standarde ale designului de interior contemporan.
Mobila produsa de Global Design Suceava, face din orice amenajare un vis devenit realitate.

Facebook

Facebook

Twitter