CATEVA RECOMANDARI PENTRU INGRIJIREA ADECVATA A UNEI SALTELE

   Indiferent de investitia facuta in momentul achizitiei unei saltele, este normal sa ne dorim sa o folosim cat mai mult timp, fara a intampina probleme. Ca in cazul oricarui lucru care este folosit frecvent, durata de viata a saltelei va depinde foarte mult de un mod corect de exploatare si ingrijire, iar din acest motiv este esential sa respectam  indicatiile general valabile pentru saltele in acest sens, precum si cele speciale precizate de producator.

   Am precizat in articolul anterior cat de important este sa ne documentam si sa alegem un produs de calitate. Cu cat sunt mai bune materialele din care este realizata o saltea cu atat mai bine va rezista aceasta in timp.

   Inca de la achizitie  si livrare se recomanda ca o saltea sa fie manevrata cu atentie. Este foarte important sa evitam indoirea acesteia, deoarece se poate deteriora iremediabil structura interna de sustinere, in special daca salteaua este de mari dimensiuni. Va recomandam sa evitati achizitionarea unor saltele care au fost rulate pentru a ocupa mai putin spatiu la depozitare sau pentru a reduce cheltuielile de transport.