Din Portofoliul GLOBAL DESIGN SUCEAVA:

O Amenajare In Tonuri Neutre Cu Accente Scandinave

   Un camin primitor cu linii moderne, asta  si-a dorit o  tanara familie care a apelat la serviciile noastre pentru a-si amenaja apatamentul cu doua camere proaspat achizitionat. Intregul decor este dominat de nuante neutre, alese atat pentru finisarea pardoselilor si peretilor, cat si a mobilierului, fiind obtinut astfel un ambient unitar si coerent in intreaga locuinta.

   Finisajele de lemn nu trebuie sa lipseasca dintr-un camin in care se doreste obtinerea unei atmosfere calde si prietenoase. Pentru realizarea mobilierului designerul nostru a propus imbinarea a doua finisaje care se completeaza cu succes, rspectiv unul care reproduce o esenta lemnoasa de frasin in tonuri deschise, folosit pentru corpuriie de mobilier si unul de bej foarte placut, pentru fronturile acestuia. Intregul mobilier a fost realizat din MDF infoliat.

   Zona de zi unde intreaga familie petrece cel mai mult timp are un plan deschis, bucataria, dining-ul si livingul facand parte din acelasi spatiu, un concept definitoriu in compartimentarea si amenajarea unei  locuinte contemporane.

   Bucatariei i-a fost alocata o suprafata destul de mica, designerul nostru avand misiunea sa gandeasca foarte bine mobilierul si sa utilizeze intr-un mod responsabil fiecare centimentru din spatiul disponibil, astfel incat sa obtina un maxim de functionalitate.

   Intr-un open-space este important sa se acorde o mare atentie detaliilor. Stim cu totii ca intr-o bucatarie tevile si  cablurile electrice sunt o prezenta obisnuita, iar in cazul apartamentelor de bloc acestora li se mai adauga si centrala. Lasarea la vedere al acestora, in special in cazul unei bucatarii deschise catre zona de living, nu este o optiune tocmai potrivita. Solutia ideala pentru a obtine un spatiu ordonat si estetic, este mascarea lor cu ajutorul mobilierului, asa cum s-a procedat si in cazul de fata. Centrala beneficiaza de un corp de mobilier, prevazut cu usi pentru un acces facil catre acesta la nevoie.